תפריט סגור

וטרינר מומלץ

בחירת הווטרינר המתאים לכלב או לחתול שלכם היא החלטה רצינית, ואין להקל בה ראש. תרצו בוודאי לשקול גורמים כמו למשל –  גיל בן הלוויה ההולך על ארבע שלכם, מצבים רפואיים בסיסיים או פציעות וניתוחים קודמים. ייתכן שחיית המחמד שלכם זקוקה לשירותים של וטרינר בעל הכשרה מיוחדת, עם ציוד חדיש, או כזה שמציע שירותים מיוחדים. אם תמשיכו לקרוא פה תמצאו כמה טיפים מה לעשות בבחירת וטרינר.

האם יש לבחור וטרינר הזול מכולם?

כמו בכל עסקה, עליכם להשוות הצעות מחיר לשירות של וטרינר, ולהימנע מעסקאות שנראות טוב מכדי להיות אמתיות. בדיוק כמו ברוב הבחירות של המוצרים או השירותים, אתם מקבלים בדיוק את מה שאתם משלמים עבורו. דרך הפעולה הטובה ביותר שלכם תהיה לשאול מלכתחילה לגבי עמלות, עלויות של הליכים ואיזה שיטות תשלומים זמינות וצפויות. תבררו אם הווטרינר מספק הערכות כתובות לשירותים. האם תכניות תשלום או אפשרויות סיוע פיננסי זמינות אם אתם זקוקים להן.

האם לפני בחירת וטרינר יש לקבל המלצות?

ברור מאליו, כי לפני וטרינר יש לקבל המלצות, ומכיוון שכך, תדברו עם שכנים, חברים ובני משפחה. תגלו מי הווטרינר של חיית המחמד שלהם ואם הם ומוכנים להמליץ עליו בלב שלם. תשוחחו עם מגדלי כלבים או חתולים, או לחלופין חברי מועדון של הגזע שלכם, שכנראה מכירים וטרינרים הבקיאים בגזע שלכם ובסוגי הבעיות שהם חווים. מספרות, מנהלי מקלטים מקומיים ומאלפי כלבים מקומיים יכולים להיות מועילים, ואגודות וטרינריות ממלכתיות ומקומיות יכולות גם לעזור לך לאתר וטרינר מקצועי ובעל מוניטין.

האם צריך להביא בחשבון את המיקום של וטרינר?

בוודאי שצריך להביא בחשבון את המיקום של וטרינר  – מיקום קרוב ונוח מועיל כאשר אתם לוקחים את הכלב או את החתול שלכם לווטרינר. ואם הם יצטרכו טיפול חירום, תרצו לדעת בדיוק לאן לפנות ושיהיה כמה שיותר קרוב אל הבית שלכם. אם הווטרינר שלכם אינו מספק טיפול עשרים וארבע שעות ביממה, עליו לספק הנחיות מדויקות למתקן החירום הקרוב ביותר שמספק שירות מסביב לשעון.

מה עליכם לשאול וטרינר לפני שתהפכו להיות לקוחות שלו?

לפני שתהפכו להיות הלקוחות הקבועים של וטרינר, תצאו לסיור ותבדקו אם המשרד של הווטרינר נקי ומאורגן היטב. תשאלו לגבי השירותים שהוא מספק, תבררו באילו שעות המרפאה שלו פתוחה, ותשאלו אילו הוראות נקבעו לכיסוי חירום, משמע – אחרי שעות העבודה וסופי השבוע.